Een waaier aan premies voor een haalbare BENOvatie

BENOveren kost geld. Om de terugverdientijd van je investeringen korter te maken, bestaan er verschillende Fluvius-premies, Mijn VerbouwPremie en de BENOvatiecoach. 

Premies via Fluvius

Deze individuele premies voor energiebesparende maatregelen en installaties vraag je aan via de website van Fluvius:

Mijn VerbouwPremie

Mijn VerbouwPremie bundelt heel wat premies voor isolatie en energiebesparende installaties. Concreet vraag je al deze premies aan via één portaal. Meer info vind je op de website van Mijn VerbouwPremie.

Daarbovenop krijg je via Mijn VerbouwPremie een tegemoetkoming voor investeringen in de algemene woonkwaliteit van je woning (bv. sanitair, elektriciteit). De premiebedragen van Mijn VerbouwPremie zijn onder meer afhankelijk van je inkomen. Benieuwd op welk bedrag je recht hebt? Maak gebruik van de simulator

Goedkope leningen en kredieten

De Vlaamse overheid biedt heel wat steunmaatregelen in de vorm van leningen en kredieten, zoals het renovatiekrediet met rentesubsidie en de MijnVerbouwLening. Via de premiezoeker kan je nagaan voor welke tegemoetkomingen je in aanmerking komt. 

Benieuwd voor welke premies je nog in aanmerking komt?

Bovenop al deze tegemoetkomingen zijn er soms ook lokale premies in jouw stad of gemeente. Laat de premiezoeker voor jou het volledige overzicht maken.