Registreren op Mijn Fluvius met eID

Voor je gebruik kan maken van Mijn Fluvius moet je je eerst registeren, nadien maak je een account aan.

Hoe registreer ik mij met eID en de kaartlezer op Mijn Fluvius?

Voor je start, zorg je er best voor dat kaartlezer correct bevestigd is aan de computer én dat de software van de kaartlezer up-to-date is. Steek ook alvast je eID in de kaartlezer.

Klik op 'eID en kaartlezer of token'
  • Klik op 'Aanmelden met eID kaartlezer
Klik op 'Aanmelden met eID kaartlezer'

Kom je in deze stap problemen tegen dan kan je testen of het aanmelden via de kaartlezer lukt via de website van de overheid:  https://iamapps.belgium.be/tma/?lang=nl.

• Klik vervolgens op Aanmelden (1)

Aanmelden bij de online overheid
  • Selecteer een certificaat en klik op OK (1)
Selecteer een certificaat en klik op OK (1)
  • Geef de PIN van je eID in en klik op OK (1)
Geef de PIN in van je eID en druk op OK