Wat is er nieuw in Mijn Fluvius?

Ons klantenportaal Mijn Fluvius kreeg een nieuwe look. De zaken die je het vaakst doet in Mijn Fluvius, zie je nu meteen bovenaan staan. In het keuzemenu krijg je een overzicht van alles waarvoor je terecht kan in ons portaal.

Capaciteitstarief verduidelijkt

Mijn Fluvius biedt heel wat inzichten in de nieuwe nettarieven die vanaf februari op je slotafrekening verschijnen. Zo kan je sinds de update bij de maandpieken kijken wannéér je de hoogste maandpiek van de afgelopen maand maakte. Die maandpiek is dan weer belangrijk voor je facturatiepiek, die je kan bekijken onder de tegel ‘Netkosten’. Daar krijg je stapsgewijs inzicht in hoe die facturatiepiek berekend wordt.

Meer informatie? Die vind je op onze pagina over het capaciteitstarief

Energiedelen voor iedereen

Vanaf nu kan je in Mijn Fluvius naast de bestaande, ook drie extra vormen van energiedelen aanvragen: meervoudige persoon-aan-persoonverkoop, energiegemeenschap van burgers en de hernieuwbare energiegemeenschap. Wanneer je energie deelt met meerderen, kan je vanaf nu naast de vaste en de relatieve verdeelsleutel, ook kiezen voor de optimale verdeelsleutel. Graag meer info? Lees dan onze blog over energiedelen

Premies Riolering

Heb je recht op een premie voor het scheiden van de afvoer van regen- en afvalwater of voor de aanleg van een hemelwaterput of een infiltratievoorziening dan kan je die vanaf nu aanvragen via Mijn Fluvius. Zo kan je je premie nog efficiënter én correcter aanvragen en dat helpt ons bij de verwerking van de premie.

Premies vraag je aan in Mijn Fluvius via de tegel ‘Premies’. Alles wat je moet weten over premies, vind je op www.fluvius.be/premies.