Energiefitsessies

BENOveren zonder zorgen: kom naar een gratis infosessie

Voor een BENOvatie ga je niet over één nacht ijs. Om kopzorgen tijdens of spijt nà je BENOvatie-avontuur te voorkomen, doe je investeringen van deze omvang beter goed geïnformeerd.

Welke ingrepen doe je eerst? Hoe kies je de juiste aannemer? Op welke termijn kan je je investering terugverdienen? En hoe maak je maximaal gebruik van premies?

Gelukkig sta je er niet alleen voor. Fluvius helpt je met het beste advies op de markt. Onze experten komen tot bij jou en staan je met raad en daad bij om je BENOvatie goed aan te pakken. Bekijk hieronder overzicht van onze infosessies.

Waarom je onze Energiefitsessies niet mag missen

  • Doe de juiste ingrepen en renoveer slimmer. Zo bespaar je maximaal op je energiefactuur, verhoogt je woning in waarde én lever je je bijdrage aan het klimaat. 
  • Geniet van het beste advies op de markt. Je krijgt gratis en onafhankelijk advies van ervaren experten, die met beide voeten in de praktijk staan. 
  • Neem alle twijfel weg. Na deze infosessie ben je zeker dat je ingrepen en investeringen de juiste zijn. Na de infosessie kan je terecht bij de experts met je vragen, en ook nadien kan je contact opnemen om gratis advies in te winnen.

Zoek een infosessie bij jouw in de buurt

Coordinates
Distance in Kilometers

Geen sessie in de buurt? Schrijf je dan in voor een online sessie. Kom je liever live meevolgen? Hou dan onze pagina in de gaten, we organiseren regelmatig sessies op verschillende locaties.

Datum Aflopend sorteren ThemaAdresStatusInschrijven
DakisolatieAdministratief centrum
Heyvaertlaan 18
8470 Gistel
Inschrijven mogelijk
Raam- en muurisolatieStadskantoor De Seylsteen
Sint-Denisplaats 16
8630 Veurne
Nieuw!

Administratief centrum
Heyvaertlaan 18
8470 Gistel

Stadskantoor De Seylsteen
Sint-Denisplaats 16
8630 Veurne