Infosessie snelle energiebesparing

Advies en tips nodig om snel energie te besparen? Krijg een antwoord op al je vragen tijdens deze gratis infosessie!

Al je vragen over snelle energiebesparingen beantwoord

Nu de energieprijzen de pan uit swingen, kunnen we best allemaal ons energieverbruik beperken om een hoge eindfactuur te vermijden. Wil je zonder moeite en zonder grote investeringen jouw energiefactuur binnen de perken houden? Dan is de sessie ‘Snelle energiebesparing’ iets voor jou!

In anderhalf uur geeft een energiespecialist je praktische info over het energieverbruik van huishoudtoestellen, verwarming, verlichting en de digitale meter. We gaan verder dan enkel een dikkere trui aandoen of een deksel op je pot zetten tijdens het koken. Zo kan je nadien meteen vlotjes aan de slag met nieuwe inzichten.

De infosessie is toegankelijk voor iedereen, of je nu in een vrijstaande woning of appartement woont. Je hoeft bovendien geen eigenaar te zijn want ook huurders kunnen zelf zonder grote kosten te maken hun energiefactuur onder controle houden. De sessie is bovendien volledig gratis!

Fluvius en de energiespecialisten van Bond Beter Leefmilieu ontwikkelden samen deze energiefitsessie met een hele reeks verrassende energietips.

Zoek een infosessie bij jou in de buurt

Snelle energiefitsessie