Er zijn momenteel valse e-mails (phishing-mails) en sms'en uit naam van Fluvius in omloop. Lees er hier meer over.

Wat kost een aansluiting?

De prijs van een aansluiting is afhankelijk van het type aansluiting. De factuur voor een aansluiting krijgt je trouwens rechtstreeks van Fluvius en niet van je energieleverancier. Wil je graag opzoeken wat een aansluiting voor jouw specifieke situatie kost?

Beantwoord dan enkele vragen in onze indicatieve simulatietool. Zo heb je meteen een idee wat jouw aansluiting kan kosten.

Of vul je postcode in en klik dan op de knop 'Alles over aansluitingen elektriciteit of aardgas'. Zo kom je meteen bij de tarievenlijst, contracten, reglementen,... terecht.

Tarieven van Fluvius

Verkaveling of appartement?

Wil je een verkaveling aanleggen? Neem contact op met het bestuur van de stad of gemeente waar de verkaveling ligt. Als verkavelaar sta je onder meer in voor de aanleg en de oprichting van de installaties voor de distributie van elektriciteit, aardgas en openbare verlichting. Voor verkavelingen en appartementen gelden andere tarieven voor aansluitingen. Die kan je op twee manieren ontdekken:

Beantwoord enkele vragen in onze indicatieve simulatietool. Zo heb je meteen een idee wat jouw verkaveling of appartement kan kosten.

Of vul je postcode in en klik dan op de knop 'Alles over aansluitingen elektriciteit of aardgas'. Zo kom je meteen bij de tarievenlijst, contracten, reglementen,... terecht

Recht op een verlaagd btw-tarief?

In sommige gevallen kan je genieten van een verlaagd btw-tarief voor een nieuwe aansluiting voor elektriciteit en/of aardgas of een aanpassing van een aansluiting.

Bekijk op vlaanderen.be of je recht hebt op een verlaagd btw-tarief.