In dit dossier

Tijdelijke aansluiting elektriciteit

Tijdelijke aansluiting elektriciteit

Je wil een huis, appartementsgebouw, cabine of industrieel pand bouwen en hebt hiervoor een aansluiting elektriciteit nodig. Een tijdelijke aansluiting bestaat uit een werfkast en een aansluitkabel. Als je de aansluiting niet meer nodig hebt, wordt de meter weggenomen. De aansluitkabel wordt van het net afgekoppeld en kan later niet hergebruikt worden.

Wijzigingen aan de tijdelijke aansluiting

Wil je je tijdelijke aansluiting wijzigen? Neem dan contact met ons op.

Stappenplan, offerte en afspraak

Als je een aanvraag doet, krijg je een offerte en een persoonlijk stappenplan waarin duidelijk wordt uitgelegd wat jij als klant moet doen. Zodra je de offerte goedkeurt, kan je een afspraak maken om de tijdelijke aansluiting te plaatsen en weg te nemen.

Kostprijs

Als je je aanvraag helemaal afwerkt, krijg je een offerte.

Wat moet je zeker weten voor je start met je aanvraag?

Zorg ervoor dat je de volgende info bij de hand hebt. Dit maakt het makkelijker om het aanvraagformulier in één keer in te vullen:

  • het gewenste vermogen van je tijdelijke elektriciteitsaansluiting
  • als je een bouwkraan gebruikt, het vermogen van de bouwkraan

Vraag je ook voor een andere nutsvoorziening een aansluiting aan, kijk dan bij die nutsvoorziening na wat je nodig hebt voor om het aanvraagformulier in te vullen.

Moet je toch nog iets opzoeken? Geen probleem, je kan altijd je aanvraag tijdelijk opslaan en op een later tijdstip de aanvraag verder invullen.

Tijdens de aanvraag verwerken we je gegevens automatisch tussen elke stap. Dit kan soms iets langer duren. Bedankt voor je begrip.