Onbemeterde aansluiting

Een onbemeterde aansluiting is een aansluiting met een beperkt vermogen waarvan het verbruik niet gemeten wordt. Bijvoorbeeld: een infobord, de verlichting van een bushokje, een verkeerslicht, ...

Voor je start met je aanvraag, moet je een Synergrid-nummer hebben. Je moet hiervoor een technisch dossier indienen bij Synergrid. Synergrid bepaalt vervolgens je verbruik volgens vaste barema's op basis van het Technisch Reglement Distributie. Meer info op www.synergrid.be.

Wijzigingen en wegnames? Neem dan contact met ons op, hou wel je EAN-code bij de hand.

Stappenplan, offerte en afspraak

Als je een aanvraag doet, krijg je een offerte en een persoonlijk stappenplan waarin duidelijk wordt uitgelegd wat jij als klant moet doen. Zodra je de offerte goedkeurt, kan je een afspraak maken om de meter te plaatsen en eventueel wijzigingen aan je bestaande meter aan te brengen.

Kostprijs

Als je je aanvraag helemaal afwerkt, krijg je een offerte.

Wat moet je zeker weten voor je start met je aanvraag?

Zorg ervoor dat je de volgende info bij de hand hebt. Dit maakt het makkelijker om het aanvraagformulier in één keer in te vullen:

  • het Synergrid-nummer

Moet je toch nog iets opzoeken? Geen probleem, je kan altijd je aanvraag tijdelijk opslaan en op een later tijdstip de aanvraag verder invullen.

Tijdens de aanvraag verwerken we je gegevens automatisch tussen elke stap. Dit kan soms iets langer duren. Bedankt voor je begrip.