In dit dossier

Aansluitingsreglementen en aansluitingscontracten

Aansluitingsreglementen en aansluitingscontracten

Laagspanning

Het reglement bevat algemene voorschriften over aansluiten op laagspanning, over de realisatie van de aansluiting en de wijzigingen ervan. Tot welke kwaliteit van de spanning de netbeheerder zich verbindt, op welke manier de meting van de elektrische energie gebeurt en welke de vergoedingen zijn. Daarnaast komen ook de betalingsmodaliteiten, aansprakelijkheidsregeling en het toepasselijk recht aan bod.

Decentrale productie

Hoogspanning

De documenten hieronder bevatten algemene voorschriften over aansluiten op hoogspanning, over de uitvoering van de aansluiting, de indienststelling en de buitendienststelling. Tot welke kwaliteit van de spanning de netbeheerder zich verbindt, op welke manier de meting van de elektrische energie gebeurt en welke de vergoedingen zijn. Daarnaast komen ook betalingsmodaliteiten, faillissement, aansprakelijkheid en het toepasselijk recht aan bod.

Fluvius Limburg

Fluvius Antwerpen*

PBE

Fluvius West

Aanvullingen

* De gepubliceerde tarieven zijn enkel van toepassing voor de gemeenten Boechout, Essen, Hemiksem, Merksplas, Niel, Nijlen, Vorselaar en Zelzate, evenals op het grondgebied van de gemeente Kapellen met uitzondering van de wijk Hoogboom en tevens op een gedeelte van het grondgebied van Antwerpen, meer bepaald het volledige district Hoboken (postcode 2660), de wijk Kiel (postcode 2020) en het havengebied ‘rechteroever’, ‘petroleum instellingen zuid’ en ‘het gebied tussen Havenweg en Schijns’